Súlyemelés

sulyemeles18.03.07A vasi megyeszékhelyen kiemelt súlyemelő versenyen, a Savaria Kupa, VII. Tóth Géza Emlékversenyen megmérettette magát a teljes hazai élmezőny, a felnőtt Eb-re készülő férfi, női és utánpótlás válogatott tagjai is. A ZTE három sportolóval volt jelen az eseményen.

A súlyemelők részére Szombathelyen megrendezett területi minősítő és regionális versenyen - amely az idei évben az utolsó volt, közel ötvenen vettek részt Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyéből.

A ZTE SK-nál a masters sportolók jártak az élen.

 

A ZTE súlyemelő szakosztálya lehetőségeihez mérten összességében ismét jó évet zárt. A csapat "zászlóvivője" Papp Péter, aki több területen is helytáll. Edzi a sportolókat és önmagát, indul a versenyeken a felnőtteknél és a masters kategóriában.

Budapesten, a BKV Előre csarnokában rendezték meg az idei felnőtt országos súlyemelő bajnokságot. A népes mezőnyben a férfiaknál nyolc súlycsoportban 66 induló között, ezúttal egyedül szerepelt Papp Péter, ZTE a 44 éves örök ifjú sportolója.

sulyemelo21A ZTE Súlyemelő Klub szervezésében került megrendezésre Zalaegerszegen az immár hagyományos Kiss Róbert Emlékverseny utánpótlás, csapat és egyéni súlyemelő verseny. A viadalon harmincöten indultak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates