Motorsport

A nagykanizsai pályán rendezték meg a hazai motocross bajnoki pontvadászat második fordulóját, ahová a monori futam után érkezett a népes mezőny.

Krosszosok Kanizsán.

Közel másfél százan pattantak nyeregbe a motokrosszosok Nyugat Kupájának harmadik fordulójának keretében Nagykanizsán. A mezőny nemzetköziségéből fakadóan a magyarokon kívül voltak osztrák, szlovén, szlovákiai és romániai motorosok is a beugróként "üzembe helyezett" kanizsai pályán, illetve a hazai junior bajnokság futamai is zajlottak a dél-zalai katlanban.

Dömsödön rendezték az autocross országos-bajnokság ötödik fordulóját, az indulók között a Kanizsa Autocross SE versenyzőivel.

Befejeződött a motokrosszosok ob-je.

A motokrosszosok országos bajnokságának utolsó fordulóját tartották a dél-zalai városban, ebből eredően a honi mezőnyből gyakorlatilag mindenki a kanizsai krosszpályán töltötte hétvégéjét.

A motokrosszosok legutóbbi MX bajnoki futamának helyszínén, Bugyin a Kanizsa Motocross SE részéről is indultak morosok. A versengés tulajdonképpen a krosszosok mezőnyének második vonalát jelenti (élsport utánpótlása megfogalmazása alatt), s kategórájában (MX 1) a kanizsai egyesület színeiben indult Jusztusz Dávid Hondájával a végső összesítés harmadik helyét szerezte meg.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates