Lövészet

A Nagykanizsai Polgári Sportlövész Egylet szervezésében az elmúlt hétvégén került sor a sportlövő Magyar-Szlovén MK Liga idei hatodik, egyben záró fordulójára. A sorozatban nyolc csapat (öt szlovén, három magyar) és 35 egyéni versenyző mérette meg magát.

 

A Nagykanizsai Polgári Sportlövész Egylet az elmúlt hétvégén a Magyar-Szlovén MK Liga idei harmadik fordulójában Gellénházán szerepeltek. Az indulóknak 50 méteres pályán egyéni és csapatversenyben kispuskával, fekvő testhelyzetből 30 lövéses versenyszámban kellett bizonyítaniuk tudásukat.

Major Veronika, a BEFAG Keszthelyi Erdész lövészklub 20 éves sportolója a hétvégén a 254 éve alapított Egri Polgári Lövészegyesület szervezésében Egerben megrendezésre kerülő versenyben új egyéni csúcsot lőtt.

A sportlövők müncheni világkupa versenyén a keszthelyiek büszkesége, a háromszoros világ- és kilencszeres Európa bajnok futócéllövő Major Veronika élete első nemzetközi felnőtt versenyén indult az olimpiai sportpisztolyos számban.

A szerdai két aranyérme után szombaton a futócéllővészetben újabb Eb-aranyat szerzett a juniorok között Major Veronika, a Keszthelyi Befag 19 éves versenyzője. 

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates