Lövészet

majorveronikaAz év legjobb sportolói választáson Major Veronikát, a Keszthelyi BEFAG SE céllövőjét választották az idei év legjobbjának sportágában.

HorvathSzilardob3A Magyar Sportlövő Szövetség szervezésében a kisöbű sportpuska 60 fekvő és 3x20 nemzetközi junior, valamint a nemzeti versenyszámok országos bajnokságát rendezték a főváros Mexikói úti lőterén.

A Nagykanizsai Polgári Sportlövész Egylet szervezésében az elmúlt hétvégén került sor a sportlövő Magyar-Szlovén MK Liga idei hatodik, egyben záró fordulójára. A sorozatban nyolc csapat (öt szlovén, három magyar) és 35 egyéni versenyző mérette meg magát.

 

HorvathKaroly BorsosFanni2Borsos Fanni ezüstje

Múlt hétvégén került megrendezésre a Magyar Sportlövő Szövetség szervezésében a kisöbű sportpuska 60 fekvő és 3x20 lövéses nemzetközi versenyszámok országos bajnoksága Budapesten, a Mexikói úti lőtéren.

A Nagykanizsai Polgári Sportlövész Egylet az elmúlt hétvégén a Magyar-Szlovén MK Liga idei harmadik fordulójában Gellénházán szerepeltek. Az indulóknak 50 méteres pályán egyéni és csapatversenyben kispuskával, fekvő testhelyzetből 30 lövéses versenyszámban kellett bizonyítaniuk tudásukat.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates