Atlétika

MakoveczV1Makovecz Virág, a ZAC versenyzője Salzburgban, a Golden Puma nemzetközi meghívásos versenyen vett részt ahol, távolugrásban és 1000 méteren indult el.

25atletaNegyed százados hagyományt tett ünnepélyessé tegnap a Városi Sportcentrumban a Zalaszám ZAC elnöksége. Idén először kaptak bizonyítványt azok az atléta palánták,akik sikeresen teljesítették a tantervi anyagot a Sport XXI programban, illetve értek el megfelelő teljesítményt a serdülő korosztályban.

A 26. Zágrábi Maratont rendezték a horvát fővárosban, ahol maratoni távon a Kanizsai Futóklub tagjai közül Grabant Péter és Sznopek Renáta (mindkettőjüknek ez volt az első ilyen futótávja), félmaratonon pedig Pulai Dorottya, Pulai Gábor és Köves Péter indult, a Nagykanizsai Atlétika Klub színeiben pedig dr. Trencséni Gyula futott.

u 13 17.10.29Jól választottak időpontot a Nyugat Dunántúli Régió mezei futóversenyének a rendezők. A csütörtöki verseny kimondottan ideális volt a verseny megrendezéséhez, napos, szélcsendes időben rajtoltak el a versenyzők a szombathelyi Sugár úti atlétikai centrumban kialakított körpályán.

ZAC Kupa1A K&B Maurers Kupa Sport XXI. pályaversenyen szeles hideg időben versenyeztek a nyugat-dunántúli régió egyesületei és iskolái a felújított zalaegerszegi rekortán pályán.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates