Egyéni sportok

sulyemelo21A ZTE Súlyemelő Klub szervezésében került megrendezésre Zalaegerszegen az immár hagyományos Kiss Róbert Emlékverseny utánpótlás, csapat és egyéni súlyemelő verseny. A viadalon harmincöten indultak.

A Nagykanizsai TE 1866 vívóinál is megkezdődött a versenyszezon, a klub sportolói több helyszínen is gyarapíthatták eredményes szerepléseik sorát.

ZAC Kupa1A K&B Maurers Kupa Sport XXI. pályaversenyen szeles hideg időben versenyeztek a nyugat-dunántúli régió egyesületei és iskolái a felújított zalaegerszegi rekortán pályán.

A 26. Zágrábi Maratont rendezték a horvát fővárosban, ahol maratoni távon a Kanizsai Futóklub tagjai közül Grabant Péter és Sznopek Renáta (mindkettőjüknek ez volt az első ilyen futótávja), félmaratonon pedig Pulai Dorottya, Pulai Gábor és Köves Péter indult, a Nagykanizsai Atlétika Klub színeiben pedig dr. Trencséni Gyula futott.

Pénteken délután 230 kisdiák népesítette be a most felújított zalaegerszegi atlétikai pályát. Tóth Zoltán, a Zalaszám ZAC volt elnöke - a hagyományos WHC Kupa-Ki a leggyorsabb,ki a legkitartóbb atléta? országos döntőjének támogatója - addig sürgette a kivitelezőket, hogy idén is megrendezhesse a Zalaszám ZAC ezt a nagy tömegeket megmozgató tehetségkutató versenyt, hogy fáradozását siker koronázta.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates