Szabadidősport

2014 után új győztest avattak a 44. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó-bajnokságának keretében, hiszen a Bajcsy-Zsilinszky csapata (képünkön) a döntőben végül 8-0-ra győzte le a Bajcsai utca legénységét, mely az előző három kiírást megnyerte a kiskanizsai műfüvesen. A harmadik a Szepetneki utca lett.

A magyar öregfiúk válogatott Karoson.

Húsz esztendeje avatták várossá Zalakaros települését és ennek apropóján számos kulturális és kulináris program mellett a helyi futballpályán - több mint négyszáz néző előtt - a magyar labdarúgó öregfiúk válogatott is megmérkőzött a zalakarosi öregfiúk együttesével.

A nagykanizsai városi kispályás labdarúgó bajnokság különböző osztályaiban is beköszöntött a nyári szünet és a pontszámok alapján éppen az első osztályban, pontosabban az A csoportban tűnik legélesebbnek a helyzet, hiszen a Fix Bomba 20 ponttal áll az élen, kettővel megelőzve a címvédő RMP Földit, hárommal a Winners Viktóriát, de a negyedik Vízmű is 15 pontos.

Az elmúlt hétvégén kezdődött és az előttünk álló szombaton, valamint vasárnap folytatódik, illetve befejeződik a 44. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó-tornájának mérkőzéssorozata a városrész műfüves pályáján.

Az Energia Szabadidősport Klub teniszpályáin az idei 1. szabadtéri pontszerző összesorsolásos kieséses páros női és férfi teniszversenyt rendezték a kanizsaiak és a hat városból érkezett 31 teniszező sok érdeklődő mellett ragadhatott kezébe ütőt és labdát.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates