Szabadidősport

Tenisz09.16Nagykanizsán a szabadtéri szezon záró versenyének indult a teniszezők múlt hétvégi eseménye, ám egyben az eső áztatta szabadtéri pályák miatt mondhatni egyben a fedett pályás sorozatuk nyitó versenye is lett.

A Kustánszegi Napok keretében több mint húsz éve kerülnek megrendezésre strandröplabda tornák.

A magyar öregfiúk válogatott Karoson.

Húsz esztendeje avatták várossá Zalakaros települését és ennek apropóján számos kulturális és kulináris program mellett a helyi futballpályán - több mint négyszáz néző előtt - a magyar labdarúgó öregfiúk válogatott is megmérkőzött a zalakarosi öregfiúk együttesével.

2014 után új győztest avattak a 44. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó-bajnokságának keretében, hiszen a Bajcsy-Zsilinszky csapata (képünkön) a döntőben végül 8-0-ra győzte le a Bajcsai utca legénységét, mely az előző három kiírást megnyerte a kiskanizsai műfüvesen. A harmadik a Szepetneki utca lett.

Az elmúlt hétvégén kezdődött és az előttünk álló szombaton, valamint vasárnap folytatódik, illetve befejeződik a 44. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó-tornájának mérkőzéssorozata a városrész műfüves pályáján.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates