Szabadidősport

A nagykanizsai városi kispályás labdarúgó bajnokság különböző osztályaiban is beköszöntött a nyári szünet és a pontszámok alapján éppen az első osztályban, pontosabban az A csoportban tűnik legélesebbnek a helyzet, hiszen a Fix Bomba 20 ponttal áll az élen, kettővel megelőzve a címvédő RMP Földit, hárommal a Winners Viktóriát, de a negyedik Vízmű is 15 pontos.

Az Energia Szabadidősport Klub teniszpályáin az idei 1. szabadtéri pontszerző összesorsolásos kieséses páros női és férfi teniszversenyt rendezték a kanizsaiak és a hat városból érkezett 31 teniszező sok érdeklődő mellett ragadhatott kezébe ütőt és labdát.

A Kanizsa Teniszcentrumban a fedett pályás sorozat záró, nyolcadik pontszerző meghívásos összesorsolásos amatőr vegyespáros teniszversenyét rendezték meg, ahol a 24 induló 6 városból érkezett, s összesen 30 mérkőzést vívott.

A Trió Egerszeg ZTC idén is megrendezi hagyományos tájékozódási futást népszerűsítő tojáskereső versenyét.

A Zalaegerszegi Szabadidősport Szövetség röplabda bizottsága vegyes röplabda tornát rendezett, amely a szervátültetettek magyar válogatottjának felkészülését volt hivatott segíteni.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates