Egyéb sportok

GalaPozsonya17.12.02Az egerszegi Gála Társastáncklub Egyesület formációs táncosai ezúttal Pozsonyban mérettették meg magukat az European Cup of Creative Ballroom Formation alkalmából.

Mozgalmas napokon vannak túl a Szan-Dia FSC táncos, fitneszes, kötélugró növendékei, hiszen Temesváron és Újvidéken is bizonyíthattak – mindkét helyen szépszámú nevezők társaságában.

A Gála Társastáncklub Egyesület 2017.10.28-án rendezte meg a jubileumi X. Zala Open Latin és Standard Formációs Táncversenyt és Ranglistaversenyt, amelyen 4 ország 27 csapata mérettette meg magát.

A magyar csapatok számára a verseny formációs ranglista versenynek is minősült.

AlizcsodaA fővárosban megrendezett ritmuscsapatok országos bajnokságán a Szan-Dia FSC egységei is indulhattak és a versengés érdekessége volt, hogy a versenyszezonban elsőként - így együtt - a legfiatalabb és legidősebb táncos formációik versenyeztek, kiegészítve egy-két szólóval és duóval.

A Kisbéren megrendezésre kerülő ifjúsági, junior és masters fekvenyomó magyar bajnokságon Zalaegerszeget a Zalaszám ZAC két "öreglegénye" képviselte.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates