Egyéb sportok

Nemzetközi hajómodellező versenynek adott otthont Nagykanizsán a Csónakázó-tó, ahol az ország egész területéről érkezett modellezők bizonyíthattak a különböző hengerűrtartalmú kategóriákban gépeikkel.

Javában a kajak-kenusok megmérettetésekkel teli időszakában járunk, így a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub kajakosai is versenyről versenyre jártak az elmúlt hetekben is. Kaposváron a Vígh Sándor Emlékversenyen indult a kanizsaiaktól 10 ifjú versenyző, Dunavarsányban pedig az RSD Open-en indulhattak a dél-zalaiak.

Egerben rendezték a kötélugrók BOSCH Kis és Nagy Mesterek Tornáját és a Demó Kupát, ahonnan a Szan-Dia FSC kötélugrói értékes második helyezésekkel térhettek haza.

A Dance Star Master, az egyik legnagyobb tagsággal rendelkező táncszövetség ezúttal is a horvátországi Porecsben rendezte meg világbajnokságát. Az eseményen a kvalifikációk után 50 országból mintegy hétezren vehettek részt.

 

A világbajnokságuk jegyében egyfajta válogatott összetartásra voltak hivatalosak a hajómodellezők, akik az elmúlt hétvégén birtokukba vehették a Csónakázó-tó vízfelületét.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates