Egyéb sportok

A Kisbéren megrendezésre kerülő ifjúsági, junior és masters fekvenyomó magyar bajnokságon Zalaegerszeget a Zalaszám ZAC két "öreglegénye" képviselte.

A kanizsai postagalambászok idei versenyszezonja 13 versenyútból állt, még áprilisban a szlovákiai Malacky településről indított versennyel kezdtek, majd egy nyári, Magdeburgból elstartolt 750 kilométeres versennyel zárult.

Az eredménynél is van fontosabb.


Fiatalos, sportos csapat, jó közösség, természetszeretet és segítőkészség jellemzi az egy éve alakult Zala Kaland Egyesület tagjait. Legutóbb a Gébárti - tó partján rendeztek akadályfutást, a nevezési díjakat pedig a megyei kórház gyermekosztályának ajánlották fel. Egyébként minden általuk szervezett sportprogram bevételét jótékony célra ajánlják.

 

Befejeződött Kanizsán a könnyű-repülő Eb. 

 

Az elmúlt hétvégén befejeződtek a 14. FAI Könnyű-repülő Európa-bajnokság versenyei a kiskanizsai sportrepülőtéren és a kontinensviadal végén öt kategóriában és az országok pontversenyében hirdettek győzteseket, utóbbiban Lengyelország válogatottja nyert.

Szombaton késő délután az Erzsébet téren hivatalosan is kezdetét vette a 14. Könnyűrepülő Európa-bajnokság, melynek a hét folyamán a kiskanizsai reptér lesz a kiindulási bázisa.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates