Diáksport

A közelmúltban rendezett országúti kerékpáros diákolimpia keretében 14 megye és a főváros összesen 75 iskolájából közel százötven versenyző adta le nevezését a Rajka és Dunakiliti között sorra került megmérettetésre.

Zalaegerszegen rendezték meg az idei cselgáncs diák A-B-C és ifjúsági korcsoportos diákolimpiát és a közel 700 versenyzőt felvonultató versenyen a Nagykanizsai TE 1866 cselgáncsozói közül tizenketten képviselték oktatási intézményeiket.

A Zalaegerszegi Birkózó SE először rendezte meg városunkban a Diák II. korcsoport országos bajnokságát. Az 57 klub 165 fiatalját és edzőiket Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte.

 

A vívók országos diákolimpiáját a fővárosi BOK Sportcsarnokban rendezték és a közel kétezer részt vevő között - akik hat korcsoportban és minden fegyvernemben vívtak - a kanizsai kardozók is ott voltak, s egyben iskoláikat képviselve számos értékes helyezést is elértek.

 

Kisteleki nagy sikerek.

Kisteleken rendezték meg a lábtoll-labda diákolimpia V-VI korcsoportú országos döntőjét, melyen 34 iskola 121 versenyzője vett részt. A nagykanizsai diákversenyzők 3 országos bajnoki címet szereztek.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates