Egyéb sportok

A nagykanizsai városi kispályás labdarúgó bajnokság különböző osztályaiban is beköszöntött a nyári szünet és a pontszámok alapján éppen az első osztályban, pontosabban az A csoportban tűnik legélesebbnek a helyzet, hiszen a Fix Bomba 20 ponttal áll az élen, kettővel megelőzve a címvédő RMP Földit, hárommal a Winners Viktóriát, de a negyedik Vízmű is 15 pontos.

Nemzetközi hajómodellező versenynek adott otthont Nagykanizsán a Csónakázó-tó, ahol az ország egész területéről érkezett modellezők bizonyíthattak a különböző hengerűrtartalmú kategóriákban gépeikkel.

Zalaegerszegen rendezték meg az idei cselgáncs diák A-B-C és ifjúsági korcsoportos diákolimpiát és a közel 700 versenyzőt felvonultató versenyen a Nagykanizsai TE 1866 cselgáncsozói közül tizenketten képviselték oktatási intézményeiket.

Az Energia Szabadidősport Klub teniszpályáin az idei 1. szabadtéri pontszerző összesorsolásos kieséses páros női és férfi teniszversenyt rendezték a kanizsaiak és a hat városból érkezett 31 teniszező sok érdeklődő mellett ragadhatott kezébe ütőt és labdát.

Javában a kajak-kenusok megmérettetésekkel teli időszakában járunk, így a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub kajakosai is versenyről versenyre jártak az elmúlt hetekben is. Kaposváron a Vígh Sándor Emlékversenyen indult a kanizsaiaktól 10 ifjú versenyző, Dunavarsányban pedig az RSD Open-en indulhattak a dél-zalaiak.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates