A tavalyi arany után most ezüst

 

28 együttes harcolt a tatamin

 

Másodszor volt országos csapatbajnokság házigazdája a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület.


A Zalakerámia-sportcsarnokban a tavalyi, jól sikerült premier után ezúttal 28 együttes harcolt két nemben és három osztályban a helyezésekért.

 

IMG 0990ab


A rendező klub egy éve II. osztályú bajnoki címet szerzett a férfiaknál és erre készült idén is, ám az utolsó lépést nem sikerült megtenni: a döntőben a Budafok SE 3-2-es különbséggel jobbnak bizonyult.

 

IMG 0986ab


Eredmények:


Felnőtt férfi I. osztályú csapatbajnokság


1. BHSE (Edző: Neu Gábor. Versenyzők: Gorjanácz Zsolt, Takács Márton, Török Roland, Pál Gyula, Beviz Barnabás, Fogasy Gergő) 2. Mogyi BJC (Edző: Radics Attila Versenyzők: Szabó Csaba, Perger Dávid, Végvári Martin, Csikós László, Köller Milán, Szabó Gábor, Szigetvári Szilárd) 3. Kaposvári JK 3. Ute 5. CVSE 5. Szatymaz.

 

IMG 1144ab

 

Felnőtt férfi II. osztályú csapatbajnokság


1. Budafoki Küzdősport Egyesület (Edző: Joó István. Versenyzők: Csizovszky Ferenc, Tóth Krisztián, Kunyik Zsolt, Joó István, Dravecz Zsolt) 2. Zalaegerszegi JC (Edző: Nagysolymosi Sándor. Versenyzők: Cseh Márk, Nagy Péter Richárd, Windischmann Bence, Szekér László, Nagysolymosi Sándor, Gera Csaba, Vida Richárd, Horváth Norbert, Tóth Bertold) 3. Gemenc JC 3. Vincze JC 5. PKSE Pécs 5. Kőrös JC.

 

IMG 1178ab


Felnőtt férfi III. osztályú csapatbajnokság


1. Krizsán Team SE (Edző: Krizsán Szabolcs. Versenyzők: Reif Dániel, Szabó Levente, Hagyó Gábor, Stadler Ádám, Vér András, Waczulik Dániel, Krizsán Bence, Kaszás András) 2. Gemenc JC (Edző: Szepesi József, Szepesi Dávid. Versenyzők: Rőfi Gyula, Szepesi Dávid, Bogáncs Gergő, Kohári Tibor, Égi Barnabás) 3. UTE 3. PVSK 5. PKSE 5. Somogyszob.

 

IMG 0976ab

 

Felnőtt női I. osztályú csapatbajnokság


1. Mogyi BJC (Edző: Radics Attila, Hammer Erik. Versenyzők: Knetig Emőke, Balogh Daniella, Cservenák Anna, Csete Margit, Szigetvári Mercédesz) 2. Szatymazi SE (Edző: Szabó Csaba. Versenyzők: Kopasz Fanni, Majorosova Viktoria, Godó Lívia, Obradovic Jovana, Balogh Sára, Nagy Kitti, Szádeczky-Kardos Kinga) 3. UTE 4. BM Kano SE.

 

IMG 1198ab

 

Felnőtt női II. osztályú csapatbajnokság


1. Mogyi BJC (Edző: Hammer Erik. Versenyzők: Tóth Eszter, Perger Ivett, Nagy Erika, Nagy Henrietta, Nagy Erzsébet, Nagy Olga) 2. PKSE Pécs (Edző: Romvári Antal. Versenyzők: Romvári Barbara, Keller Bettina, Sipos Babett, Bodó Bernadett) 3. PVSK 3. Pápa Judo SE. 5. Kőrös Judo SE 5. MJM KMB (Mesterek Klubja).

 

Fotó: Borda Menyhért

Hírek, információk I.

 • Közzétéve: 2017 november 28 

  Tóth Robira emlékeztek

  IMG 0961abNépes mezőny az EVO Kupán.

  Lehet, hogy nem is minden résztvevő ismerte személyesen a halk szavú, mindenkivel udvarias Tóth Robit, a közelmúltban közlekedési balesetben elhunyt asztaliteniszezőt. De akik ismerték, vele vagy irányítása alatt játszottak, azok

  ... Bővebben...

Nemcsak a gólok maradtak el

Eredményesebb tavaszt remél a csapatkapitány.

forgacs11

Nem lehet büszke az őszi teljesítményére a ZTE FC labdarúgócsapata. A zalaiak az utóbbi évek egyik leggyengébb őszét produkálva az alsóházban tanyáznak a tavaszi folytatás előtt. - Természetesen a játékosok sem elégedettek az őszi szerepléssel - hangoztatta Forgács András, a ZTE FC csapatkapitánya.Bővebben.

Hírek, információk II.

 • Közzétéve:2017 december 06 

  Hullámzó játékkal

  IMG 1246 abZalakerámia ZTE KK - DEAC 99-85 (27-23, 25-20, 31-21, 16-21).

  NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1300 néző. Jv.: Farkas G., Söjtöry, Kovács N.

  Bővebben...
 • Közzétéve: 2017 december 01 

  Kunics Réka 8. országos bajnoki címe

  Kunics8obA kanizsai Kunics Réka egyéni győzelmével a 8. országos bajnoki címét szerezte meg Újszászon a felnőtt lábtoll-labda ob-n. Társaival a csapatversenyben az idén először alulmaradtak a házigazdákkal szemben.

  Bővebben...

Első felnőtt év a Titánoknál

Öt év múlva szóba kerülhet az élvonal.

Hoki1

Mérföldkőhöz érkezett az egerszegi jégkorongsport. A Zalai Titánok csapata először indul felnőtt bajnokságban, az OB II-ben. A tervekről elképzelésekről Csata Csaba vezetőedzőt kérdeztük.Bővebben.

Hírek, információk III.

 • Közzétéve: 2017 december 10 

  A vége sem lett jobb

  DSCF9194a

  ZTE FC - Gyirmót FC Győr 2-4 (1-2)

  Merkantil Bank Liga NB II. 21. forduló, Zalaegerszeg, Jv: Pillók Ádám, (Szabó Péter, Aradi József). Gólszerzők: Vernes R. (29.), Babati B. (56.) ill. Szalánszki G. (8.), Czár R. (27.), Kiss M. (71.), Farkas Z.

  ... Bővebben...
 • Közzétéve: 2017 december 09 

  Nehezen, de nyertek

  mtk ztenkkMTK - ZTE NKK 64-75 ( 14-13, 17-20, 13-21, 20-21). NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Budapest, 150 néző: Jv.: Vida, Jurák, Menyhárt.

  Bővebben...

Mentálisan is erősek

Szárnyalt ősszel a Tarr Andráshida.

dobos sandorÉvek óta tagja az NB III Nyugati csoportjának, a Tarr Andráshida SC labdarúgócsapata. A Hida, ahogy a szurkolók nevezik, nemcsak tagja a mezőnynek, hanem jó eredményeket ér el. Nem volt ez másképp az idei ősz során sem, az egerszegiek az 5. helyről várják a tavaszt.Bővebben.

A jubileumi év végén


ZAC17.11.26Évzáró az egerszegi atlétáknál

Ünnepi közgyűléssel zárta negyedszázados jubileumi évét a Zalaszám - ZAC. A kiváló edzők, elkötelezett vezetők, az eredményes sportolók mellett a támogatóknak és rendszeres tudósítóknak is köszönetet mondtak ezen alkalomból az egerszegi megyeházán tartott rendezvényen. Huszonöt éve 23 alapító taggal hozták létre a Zalaegerszegi Atlétika Klubot. Közülük tízen még mindig kötődnek az időközben többször nevet váltott egyesülethez, így köszönthette a klub vezetése képviseletében Tóth Zoltán, a klubot húsz esztendeig irányító elnök Kozáry Ágnest, a város első olimpikonját, Ács Juditot, Balazsic Renátát, Gróf Andreát és Kálmán Esztert is a jelenlegi bajnokok mellett.Bővebben.

Aktuális

 • Magyar bajnokok, válogatott kerettagok

  Évadzáró a kanizsai kajak-kenusoknál. A napokban tartotta évzáróját a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub, melyen a legjobb teljesítményt nyújtott sportolóikat is elismerésben részesítették.Az összejövetelen elhangzott az is, hogy a korábbi olimpiai bajn...

  2017 december 14

 • Kanizsai és egerszegi karatékák versennyel készült...

  A Nagykanizsán megrendezett V. Kime - Seigi-Do karate versenyen két egyesület mérkőzött meg egymással, a helyi Kime Shotokan Karate Egyesület és a zalaegerszegi Seigi-Do Karate Egyesület.

  2017 november 11

 • Sporttörténelmi siker

  A címbeli állítás lehet, kissé túlzó talán, ugyanakkor mégiscsak először rendeztek NB-s, vagy legalábbis országos bajnoki szinten futsalmérkőzést Nagykanizsán, melynek keretében, egyben a szezon első fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club a Swietels...

  2017 november 07

 • Nagyágyúval erősítettek

  Olimpiai bajnok kenussal erősített szakmai stábjában a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub. Úgy gondolták az egyesület háza táján, hogy a kenus szakágban is jó lenne előrelépni, így lett tréner a kanizsaiaknál Novák Ferenc, Sydney kenu kettes 500 méter a...

  2017 november 07

 • Erdeinek is tetszett

  Négy napon át zuhogtak a pofonok a nagykanizsai Cserháti-csarnokban, ahol a serdülő ökölvívók országos bajnokságát rendezték.

  2017 október 02

 • Nekigyürkőztek. A futsal Kanizsán.

  Lassan valóban szárba szökken a még múlt esztendei kezdeményezés, vagyis a Nagykanizsai Futsal Club elkezdte hivatalosan is felkészülését első bajnoki idényére, melyet a Nyugati Régió NB III-as bajnokságában tölthet majd.

  2017 szeptember 19

 • Asztaliteniszben is indul a pontvadászat

  A hét végén kezdődnek a Nemzeti Bajnokságban a mérkőzések. Az NB I Nyugati csoportjában a bajnok kanizsai női csapat nem vállalta az Extra Ligában való szereplést és így az összevont NB I-es női bajnokságban indul majd.

  2017 szeptember 14

 • Egy héten keresztül zümmögtek a mini járgányok

  Több, mint egy héten keresztül a nagykanizsai Csónakázó-tó, illetve annak közvetlen környezete látta vendégül a Naviga M-osztályos hajómodellező világbajnokságának mezőnyét és zümmögtek is becsülettel a vízen száguldozó – mini - járgányok.

  2017 augusztus 30

 • Ismét együtt az egykori kiválóságok

  A Keszthelyi Haladás 1957-ben, 1960-ban és 1977-ben a Veszprém, majd 1980-ban Zala megyei bajnoki címet szerzett labdarúgói találkoztak Balatongyörökön az elmúlt hétvégén. Rajtuk kívül ott voltak a 115 esztendős keszthelyi labdarúgó történelem korsza...

  2017 augusztus 23

 • Pezsgő élet a kiskanizsai reptéren

  Folytatódott a könnyű-repülő Eb. Kedden és szerdán is folytatódott a 14. Könnyű-repülő Európa-bajnokság, melynek a hét folyamán a kiskanizsai reptér a kiindulási bázisa.

  2017 augusztus 17

 • Bajnokok találkozója

  A hagyományoknak megfelelően augusztus 20-át megelőző pénteken, vagyis 18-án Balatongyörökön kerül sor az egykori keszthelyi bajnok labdarúgók találkozójára.

  2017 augusztus 14

 • Startra készen

  Ha valaki az elmúlt napokban jobban fülelt Nagykanizsa fölött, a kiskanizsai városrész közelében intenzívebb légtérbeli tevékenységet hallhatott, ami nem véletlen, hiszen az elkövetkezendő héten a dél-zalai város ad otthont a 14. Könnyű-repülős Európ...

  2017 augusztus 11

 • A kanizsai szövetségi edző öröme

  A napokban zárult Szarajevóban a női birkózó kadet korcsoportos Európa-bajnokság, melyen a magyar válogatott igencsak kitett magáért, hiszen tagjai két-két arany- és bronzérmet hoztak haza.

  2017 augusztus 09

 • A világbajnokság küszöbén.

  Nagykanizsán augusztus 18-27. között rendezik meg a Naviga M-osztályú hajómodellező világbajnokságot a Csónakázó-tó vizén, erről a rendező Canissa Modellező Sport Egyesület és városvezetés részéről tartottak sajtótájékoztatót.

  2017 augusztus 07

 • Molnár Flóra is rajtra készen

  Megkezdődtek a FINA Budapest 2017 vizes-világbajnokság küzdelmei, Molnár Flóra, a Délzalai Vízmű SE olimpikon úszója akár már július 23-án az úszóválogatott tagjaként rajtkőre állhat.

  2017 július 17

 • Ziccerbe kerültek

  A női megyei labdarúgó bajnokság küzdelmeiben legutóbb a második helyen végzett a Nagykanizsai TE 1866 együttese, a csapat életében pedig lényeges változások várhatók.

  2017 július 06

 • A huszadik következik

  A hét végén péntektől vasárnapig tart a rendezésének jubileumát ünneplő, a Kanizsa Lovasklub SE által szervezett huszadik lovastusa, vagyis military verseny, melynek helyszíne a két évtizedes hagyományoknak megfelelően a Csónakázó-tó környéke lesz.

  2017 július 05

 • A bajnokok köszöntése

  Az asztalitenisz női NB I Nyugati csoportjában bajnoki címet ünneplő Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE együttesének éremátadójára került sor az elmúlt hétvégén.

  2017 július 05

 • Súlyemelő tábor Egerszegen

  A ZTE Súlyemelő Klub második alkalommal rendezett utánpótlás korú sportolók számára tábort. - A tavalyi évben is rendeztünk egy ilyen tábort - hangoztatta Papp Péter, a ZTE edzője. – Annak jó visszhangja volt, így idén is belevágtunk. Kezdeményezésün...

  2017 július 01

 • Ötven éve történt

  Győzelem a a Győri ETO női kézisei ellen. Keszthelyen nem sokkal a férfi kispályás kézilabda sportág beindulása 1960-ban alakult az első női szakosztály. Nagy Julia és dr. Kató Gergelyné testnevelő tanárok honosították meg a női szakágat a Balaton fő...

  2017 június 14

 • Bajnoki évadzáró a hévízi női kézilabdázóknál

  A 18. nemzeti bajnoki szezonját zárta a Hévíz NB II-es csapata egy szoros, végig kiélezett küzdelmet hozó bajnokságban. A bajnoki cím lényegében egyetlen gólon múlott, ugyanis a Siófok II. és Hévíz is azonos (32-32) ponttal zárta a szezont.

  2017 június 06

 • Elnöki látogatás a zalai úszóknál

  A vidék és a főváros egyformán fontos. Zalaegerszegre látogatott dr. Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó-szövetség nemrég megválasztott elnöke.

  2017 június 02

 • Könyvbemutató a ZAC-nál

  25 év történetét eleveníti fel. Sajtótájékoztató keretében mutatták be a huszonöt éve megalakult Zalaegerszegi Atlétikai Clubról készült könyvet. A bemutatón jelen voltak az egykori és mai sportolók, sportvezetők, közéleti személyiségek. Így többek k...

  2017 május 30

 • A Hévíz 2. lett a bajnokságban

  Érdekességek az NB II Dél-nyugati csoportjából. A Siófok II.-Budakalász között dőlt el NB-II. Dél-nyugati csoportjában az érmek sorsa. A bajnokság során a Budakalász, a Hévíz, a Pécs és a Siófok II. csapata kiemelkedett a mezőnyből.A pécsiek utolsó m...

  2017 május 24

 • Szeptemberben már avatnák

  Megkezdődik az atlétikai pálya felújítása. Zalaegerszegen a városi sportcentrumban megkezdődik az atlétikai pályafelújítása. Az esemény sajtótájékoztatóján Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy az 1992-ben alapított ZAC otthona éppen a klub 25 é...

  2017 május 24

 • A tízedik bajnoki cím köszöntése

  Az Aquaprofit-Nagykanizsai TSK sakkcsapata nem mindennapi évadot zárt, hiszen történetében a tizedik bajnoki címet szerezte az NB I-ben, sőt, sorozatban a kilencediket.Az évzáró keretében Cseresnyés Péter államtitkár, Dénes Sándor polgármester, Nádas...

  2017 május 22

 • Sikeres dan vizsgák

  A nagykanizsai Kime Shotokan Karate Egyesület és a zalaegerszegi Seigi-Do Karate Egyesület tagjai a szerbiai Nagybecskerek (Zrenjanin) városában meg látogatták Hanshi Kesic Bogdan 9. dan-os shotokan karate nagymestert, aki a kezdetektől segítette a m...

  2017 május 14

 • Végre egy vérbeli derbi

  Városi derbit rendeztek Kiskanizsán, ahol a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE az UFC Nagykanizsa legénységét fogadta és egy vérbeli rangadón a vendégek 4-2-re győztek, megerősítve vezető helyüket a tabellán.

  2017 május 09

 • A fair play szellemében

  A női amatőr NB I-es kosárlabda-bajnokságban szereplő Kanizsai Vadmacskák SE csapata a Nyugati csoportban az ötödik helyet szerezte meg, így a 9-16. helyért kezdi meg a rájátszásbeli szakaszát szombaton a fővárosban az MTK-Budapest II ellen.

  2017 április 11

 • A vízilabda sportág vezetése Kanizsán

  A napokban a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Kemény Dénes és a férfi válogatott szövetségi kapitánya, Marcz Tamást is Nagykanizsán járt.

  2017 március 28

 • Vb-kvalifikáció Kanizsán

  Március 18-án, szombaton 8 órától a Hevesi Sándor Művelődési Központ ismét látványtánc eseménynek ad otthont, hiszen az ESDU szervezet világbajnokságának egyik kvalifikációs állomását rendezik a kanizsai helyszínen.

  2017 március 13

 • A vb- és Eb-címek elismeréseket értek

  Múlt évi teljesítményük alapján 31 sportág 47 versenyzőjét, illetve csapatát díjazta évértékelőjén a MOB nem olimpiai sportágak tagozatából decemberben alakult Nemzeti Versenysport Szövetség. A szervezet első nagy rendezvényén a 2016-ban világ- és Eu...

  2017 február 25

 • Már a bronz is csalódás lenne

  Kanizsai remények. Szombaton rajtol a megyei labdarúgó bajnokság első osztálya, melynek keretében a tabellán második UFC Nagykanizsa a hatodik Zalalövőt fogadja szombaton 15 órától az Olajbányász-sporttelepen.

  2017 február 24

 • Huszonöt éves a ZTC

  Ünnepi közgyűlés a tájékozódási futóknál. Minden korosztály - idősek, fiatalok, gyerekek - képviselői ott voltak a Trió Egerszeg ZTC közgyűlésén, ahol a klub 25 éves szülinapját ünnepelték.Vajda László tiszteletbeli elnök köszöntötte a megjelenteket,...

  2017 február 20

 • Rajt a kézilabda NB II-ben

  Az NB II második helyéről várja a folytatást a Hévíz SK női kézilabdacsapata, amely az előzetes várakozást és célkitűzést felülmúlva remekül szerepelt az őszi szezonban.Az idegenbeli Siófok elleni mérkőzést leszámítva valamennyi találkozóját megnyert...

  2017 február 14

 • Négy évtized a keszthelyi labdarúgás szolgálatában

  Béres Ferenc elismerése. A városi sportgálán Keszthely Sportjáért kitüntetésben részesült Béres Ferenc.

  2017 január 29

 • Az első tíz között

  A megyei kézilabda-szövetség évadzárója. A hagyományoknak megfelelően január utolsó hétvégéjén Zalaszentgróton került sor a megyei kézilabda-szövetség évadzáró közgyűlésére. Varga Sándor elnök köszöntötte a megjelenteket és megállapította, hogy valam...

  2017 január 29

 • Leendő futballsztárok között

  A kiskanizsai Horváth Ferenc szerteágazó sportbaráti kapcsolatrendszerét kamatoztatta, amikor a napokban eljuthatott veszprémi ismerősein keresztül a németországi Passauban - SpVgg Hacklberg szervezésében - megrendezett 18. Sonnenland Kupa utánpótlás...

  2017 január 17

 • A Hévíz női kézisei is elkezdték a felkészülést

  Január elején elkezdte a felkészülést Hévíz SK női kézilabdacsapata. Az őszi szezont második helyen záró együttesnél - amely csak a Siófoktól kapott ki - a kezdésnél hiányzott a játékosok közül a sérült Papp Zsanett, a műtét után lábadozó csapatkapit...

  2017 január 16

 • Évet értékeltek a nagykanizsai postagalambászok

  A J02 Nagykanizsa Postagalamb Sportegyesület 2016. évi díjkiosztó ünnepségét rendezte a napokban, melynek keretében közel 100 oklevél és 15 serleg talált gazdára.Idén 13 versenyútat rendeztek, amelyek közül a legrövidebb 200, míg a leghosszabb 750 km...

  2016 december 20

 • Egerszegi tekézők köszöntése

  Az egerszegi városházán köszöntötte Balaicz Zoltán polgármester az évek óta a nemzetközi porondon és a hazai bajnokságban eredményesen szereplő ZTK FMVas vezetőit és versenyzőit.

  2016 december 10

 • Évzáró közgyűlés a tájfutóknál

  A Trió Egerszeg ZTC közgyűlése meghallgatta Fehér Ferenc elnök beszámolóját, melyből kiderült, hogy a tavasszal 25 éves egyesület eddig legsikeresebb évét zárta. Az egyesületek országos rangsorba a 8. helyen zárt, s a bajnoki versenyeken kétszer anny...

  2016 december 04

 • Parasportnap Zalaegerszegen

  Tizenötödik alkalommal rendezett parasportnapot a Zala Megyei Fogyatékkal Élők Sportszövetsége a fogyatékosok világnapjához kapcsolódóan. A rendezvénynek ezúttal a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium adott otthont.

  2016 december 04

 • Téli sportágválasztó

  Az esések sem vették el a gyerekek kedvét. A jéghoki és a jégkorcsolya volt a főszereplője annak a tematikus napnak, melyet országos pályázat segítségével az Öveges Általános Iskola szervezett saját és más érdeklődő városi oktatási intézmények diákja...

  2016 december 04

 • Fitness fesztivál Nagykanizsán

  December 11-én már a 24. Kanizsa Pékség Fitness Fesztivált rendezik a HSMK falai között és az előző évek gyakorlatának megfelelően két előadásra is sort kerítenek a Szan-Dia FSC növendékei.

  2016 november 28

 • Új sportág a palettán

  Kanizsai futsalosok.Megalakult a Nagykanizsai Futsal Klub, jelentették be hivatalos keretek között az új egyesület elöljárói. Dominik Zsolt elnök (képünkön balról a harmadik) elmondta, elképzeléseik szerint a várost szeretnék ezzel elhelyezni a sport...

  2016 november 28

 • Dél-Zalában járt a kajak-kenu sportág szakmai krém...

  Idén a magyar sportélet egyik kiemelkedő "ágazata", vagyis a kajak-kenu Dél-Zalában tartotta két napot felölelő szakmai konferenciáját, melyen többek között Storcz Botond, a válogatott szövetségi kapitányát is az előadók között köszönthettük.

  2016 november 22

 • Az egyéniségek most sem hiányoztak

  A Zala megyei kézilabda-bajnokság rangadója. A héten játszották a megyei rangadót a női kézilabda bajnokságban. A második helyezett és a találkozó előtt öt mérkőzés óta egy pontot vesztő Egerszeg fogadta az élen álló és a hat mérkőzés alatt egyet ves...

  2016 november 22

 • A „Judo Világnapja” ünnepi rendezvénye Kanizsán

  A Judo Világnapja alkalmából a Nagykanizsai TE Judo Szakosztálya a Jigoro Kano Alapítvánnyal közösen rendezte meg az V. Kanizsa Bajnokság 3. fordulóját a Kanizsa Centrum Mozgásközpontjában, amelyre két ország öt csapata nevezett, s 8 korcsoportban ös...

  2016 november 17

 • Téli kupa Hévízen

  November 19-én és 20-án kerül sor Hévízi Téli Kupa utánpótlás labdarúgótornára, amelynek keretében 5 korosztályban, 13 egyesület 40 csapata, több mint 500 gyerek lép parkettre a hévízi városi sportcsarnokban.

  2016 november 09

 • 11 arany-, 12 ezüst- és 10 bronzérem

  A Kiscápák Százhalombattán A Kiscápák csapata először vett részt a két napos rangos százhalombattai nemzetközi verseny első versenynapján. 18 úszónk szerepelt 2009-2004 –es korosztályból (7-12 évesek) között. Nagyon sok kimagasló időeredmény születet...

  2016 október 25

 • A kanizsai rangadó előtt

  Szombaton 15 órától a labdarúgó megyei első osztályban ismét nagykanizsai "klasszikust" rendeznek, hiszen az Olajbányász-stadionban a harmadik helyen álló UFC Nagykanizsa együttese a tizedik Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE legénységét fogadja.

  2016 október 20

 • A Jövő Bajnokai Kranjban - Egerszegi úszók a XIV....

  A Jövő Bajnokai nyugat-dunántúli regionális válogatottja a szlovén Kranjban megrendezett nemzetközi versenyen vett részt. A EuropTec Zalaegerszegi Úszó Klubot Betlehem Dávid és Gergye Milán képviselték. Molnár Noel betegség miatt nem tudott részt ven...

  2016 október 14

 • Minden éremből sikerült szerezni

  Zalaiak a sprint váltó ob-n. Mátrafüred adott otthont a tájékozódási futók idei sprint váltó országos bajnokságának. A sportág legfiatalabb bajnoki versenyét 3. alkalommal rendezték meg, de népszerűségét igazolja, hogy a 7 kategóriában összesen 200 v...

  2016 szeptember 29

 • A magyar női kézilabda-válogatott Hévízen

  Nem először készül fel a nagy feladatokra a női kézilabda-válogatott Hévízen. Érdemes időben kissé visszamenni és felidézni a legemlékezetesebb pillanatokat. 1994. szeptemberében itt alapozott és játszott hivatalos meccset is a magyar női kézilabda v...

  2016 augusztus 09

 • Kimondták: a bajnoki címért "mennek"

  Készülődik a pontvadászatra az UFC Nagykanizsa. Immár több mint egy hete, hogy ismét munkába állt az UFC Nagykanizsa megyei labdarúgó első osztályban szereplő együttese, készülődvén az új bajnoki pontvadászatra, mely gyakorlatilag pontosan egy hónap...

  2016 július 13

A vélemény szabad...

ferfikalapCerberus, meg a fekete lyuk

Csak ámulok, meg bámulok.

A ZTE - Alba kosármeccsen még 49-50-es állásnál elhatároztam, hogy veszek egy kalapot. Hirtelenjében egy széles karimájú feketére gondoltam, cilinderre semmiképp nem, majd rögtön utána egy egyszerűbb szürkére.

Bővebben

 

...de nem kell vele egyetérteni.

indiana_jones2.jpgTúl a tizenkilencediken

A győzelemből sosem elég

Vannak, akik azt mondják, mindent meg lehet unni. A győzelmeket is. Nem igaz. A győzelmet sosem lehet megunni. S az is igaz, hogy sokkal jobb rossz játékkal nyerni, mint jó játékkal kikapni. Bővebben

 

Médiapartner

Hírcsokor

Megyei foci

Partnerek

                                                               Élő eredmények

                                                                                                                                               

ztecimer-nagyk.jpg

 

banner-edz.jpg

zte.jpg
 

Felhasználói menű

 

Próba 

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates